Poppentheater

Berend Botje

Hebben hebben hebben...

Sinterklaas

_________________________________________________

Berend Botje

Een variatie op het bekende kinderliedje. Berend de Beer gaat verhuizen, helemaal naar Amerika. De laatste nacht brengen Berend en zijn baasje door in het bijna lege huis. Als Berend wakker wordt is het huis leeg. Zijn baasje is weg en Berend besluit hem te gaan zoeken. Hij bouwt een boot van de spullen die op zolder zijn achtergebleven.
Maar als je wilt varen heb je water nodig, heel veel water. Gelukkig komgt er een oplossing. Na een spannende reis komt hij eindelijk aan in een ver land. Daar sluit hij vriendschap met Torretje, maar helaas Berend kan niet blijven. Hij moet verder.
De geheimzinnige Donna Margaritha weet raad en wijst hem de weg.

Een vrolijke voorstelling waarin Berend de hulp van de kinderen nodig heeft.
Leeftijd: 4 t/m 9 jaar.

_________________________________________________

Hebben hebben hebben...

Basje is verdrietig. Hij heeft geen cadeautje voor de verjaardag van zijn moeder. Onverwachts krijgt hij hulp. Maar daarvoor moet je dapper, heldhaftig en moedig zijn. Bas gaat op pad, maar als het zo gemakkelijk gaat wil hij steeds meer hebben,hebben, hebben.
Leeftijd: 4 t/m 9 jaar.

_________________________________________________

Sinterklaasverhalen

Ieder jaar in de Sinterklaastijd (van half November t/m 5 December) wordt er een verhaal gespeeld, waarin Zwarte Piet en Sinterklaas een avontuur beleven.
Momenteel heeft Hanneke drie echte Sinterklaasverhalen, die wisselend worden gespeeld. Tevens is er een nieuw verhaal in voorbereiding.
De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het Sinterklaasverhaal is zodanig opgebouwd dat het past in de sinterklaasfeesten van scholen, (personeels) verenigingen, enz.
Leeftijd: vanaf 4 jaar.